7 Top-Rated Hotels in Hojsova Straz, Pilsen Region, Bohemia

November 15, 2022 Malia Yoakum

Discover the best hotels in Hojsova Straz, Pilsen Region, Bohemia including Penzion Pohadka, Konig-in, Penzion Vyhlidka, Ubytovna Zamecek, Sumavska Chalupa, Apartmany Sumava, Pension Rychta.

1. Penzion Pohadka

Penzion Pohadka c.p. 196, Hojsova Straz 34022 Czech Republic
Excellent
60%
Good
20%
Satisfactory
20%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 5 reviews

Penzion Pohadka

Patrik V.

Reviewed By Mizner250320

Krásná lokalita s výhledem na Špičák , pěšky lze navštívit černé jezero , Čertovo jezero a lanovku na Pancíř , počasí nám přálo takže super , Co se týče samotného penzionu tak byl krásný , čistý , útulný, spalo se nám velice příjemně , stejně tak byl i celou dobu pobytu příjemný personál na pohádce , jídlo vynikající za opravdu přijatelné ceny a porce obzvlášť velké , pivo dobré , snídaně v podobě rautů kde opravdu nic nechybělo , vedle penzionu krásná terasa , kde si šlo za skvělé šumavské atmosféry vychutnat pivo a dopřát jsi hezký pohled na kozín, hřiště pro děti jsme bohužel nevyužili, Ale myslím si , ze si zde děti mohli krásně vyhrát , u penzionu stalo ohniště kde byla možnost opect buřty a dat si pivo s ostastnimi hosty, takže super večer , Wi-Fi síť tady byla dole a na pokojích , a šla celkem dobře. Vřele bych doporučil všem párům na romantické večery a rodinám s dětmi , cena opravdu přijatelná , člověk si tu krásně odpočne , skvěle nají a zbaví se stresu . Hodnotim celými pěti hvězdami , bez problému parádně jsme si to zde užili. Sympatický personál nám pobyt zde zlepšoval .

2. Konig-in

Hojsova Strazh 187, Hojsova Straz 340 22 Czech Republic
Excellent
67%
Good
33%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 3 reviews

Konig-in

Rodinné ubytování

Reviewed By 14eli_kah

Vhodné pro rodiny s dětmi (dětský koutek, trampolína, schodiště s bezpečnostními vrátky). Pokoje čisté, s balkonem (ale společný pro dva pokoje). Můžou sem i zvířata. Pan správce/majitel příjemný, reaguje na požadavky. K dispozici malá kuchyňka na patře se základním vybavením (konvice, mikrovlnka, talíře, nože, příbory, aj.) Bohužel nenabízí snídaně. Dá se ale chodit do místního obchodu se smíšeným zbožím, kde je dobrá káva a čerstvé pečivo, jogurty, atd. Jako mínus vnímám vrzajicí postele a nepohodlné polštáře. Na pokoji lednička a dostatek úložných prostor.

3. Penzion Vyhlidka

Hojsova Strazh 7, Hojsova Straz 340 22 Czech Republic
Excellent
20%
Good
20%
Satisfactory
10%
Poor
40%
Terrible
10%
Overall Ratings

3 based on 10 reviews

Penzion Vyhlidka

4. Ubytovna Zamecek

Hojsova Straz 9, Hojsova Straz 340 06 Czech Republic
Ubytovna Zamecek

5. Sumavska Chalupa

Hojsova Straz 151, Hojsova Straz 340 22 Czech Republic
Sumavska Chalupa

6. Apartmany Sumava

Hojsova Straz 68, Hojsova Straz 36022 Czech Republic
Apartmany Sumava

7. Pension Rychta

Hojsova Strazh 67, Hojsova Straz 340 22 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Vše perfektní

Reviewed By Miroslav K

Vše dokonalé, čisté a příjemné prostředí, plně vybavená kuchyňka, spousta možností výletů, majitelka nám vyšla vstříc i s pejskem. Pivní peřiňák bych potřeboval domů, tento geniální vynález jsem potkal poprvé a doufám ne naposledy ?

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.