5 hotels in Zruc nad Sazavou: Best hotel deals for 2023

November 14, 2022 Leida Jutras

Discover the best hotels in Zruc nad Sazavou, Central Bohemian Region, Bohemia including Petrovicky mlyn, Penzion Pod Zamkem, Hotel Kacov, Penzion Certuv Kamen, Zruc N.S.
Things to do in Zruc nad Sazavou

1. Petrovicky mlyn

Kasanice 11, Zruc nad Sazavou 285 22 Czech Republic
Excellent
60%
Good
20%
Satisfactory
20%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 5 reviews

Petrovicky mlyn

Ubytování s duchem starého mlýna

Reviewed By Aleš P

Jak toto ubytování hodnotit? Určitě pozitivně. Má to svého ducha. Včetně pana majitele, se kterým se opravdu vyplatí popovídat. Člověk se dozví hodně o historii, může se podívat na skutečné mlýnské kolo a ovce. Škoda, že není otevřená osvěžovna, to by byla pecka. Na druhé straně člověk musí odpustit dost zanedbané prostředí, do kterého tak nějak prosakují opravené části ubytování. Takže sympatie za snahu. Pro děti malinko členité, to samé na kola. Ale ten duch vše nahradí:-)

2. Penzion Pod Zamkem

1. Maje 97, Zruc nad Sazavou 285 22 Czech Republic
Excellent
67%
Good
33%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 3 reviews

Penzion Pod Zamkem

Bezvadná dovolená v rodinném penzionu v malém městě

Reviewed By michal6012018

Penzion Pod Zámkem je menší, ale moderně zrekonstruovaný penzion. Je velice čistý, útulný a moderní. Měli jsme k dispozici velký apartmánový pokoj (ložnice, velký obývák s kuchyní a příjemná terasa na střeše s nádherným výhledem na zámek) za rozumnou cenu. Dětská postýlka nebyla problém, televize na pokoji a kuchyňské příslušenství včetně rychl. konvice. Součástí penzionu byla kavárna/cukrárna, kam jsme mohli zajít na domácí zákusek, výbornou kávu, ale i na dobré točené pivo. V té samé kavárně byly každý den snídaně na objednání (menu), vždy chutné a dostačující - vše v režii samotných majitelů. Celý penzion měl pouze jeden zápor a tím je jeho umístění u hlavní ulice s dlažebními kostkami a ráno a během dne je zde poměrně hluk. Jsme však z města a nevadilo nám to a v noci byl klid. Jinak vše OK a můžeme doporučit!

3. Hotel Kacov

Kacov 24 Kacov, Zruc nad Sazavou 285 09 Czech Republic
Excellent
40%
Good
20%
Satisfactory
40%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 5 reviews

Hotel Kacov

Hotel Kacov is an excellent choice for travelers visiting Zruc nad Sazavou, offering a romantic environment alongside many helpful amenities designed to enhance your stay. Free wifi is offered to guests, and rooms at Hotel Kacov offer a seating area. During your stay, take advantage of some of the amenities offered, including newspaper. Guests of Hotel Kacov are also welcome to enjoy a fitness center and an on-site restaurant. There is no shortage of things to do in the area: explore popular castles such as Castle Zruc nad Sazavou. Enjoy your stay in Zruc nad Sazavou!

Another very basic but clean and comfortable hotel

Reviewed By Leomex

It is very basic but clean and comfortable. They did not have shampoo, just the soap bar for everything. No much to sya about it, the room had a bed, it was clean, the food was good. Staff was friendly.

4. Penzion Certuv Kamen

Svetnov 157, Zruc nad Sazavou 591 02 Czech Republic
Penzion Certuv Kamen

5. Zruc N.S

Jablonova 859, Zruc nad Sazavou 285 22 Czech Republic
Zruc N.S

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.