5 hotels in Vaclavov u Bruntalu: Best hotel deals for 2023

March 6, 2023 Kiesha Cripe

Discover the best hotels in Vaclavov u Bruntalu, Moravian-Silesian Region, Moravia including Apartmany Modrinova Archa, Tlusty svist, Chata Lucka, Horske apartmany Na Pastvinach, Apartmany Max.

1. Apartmany Modrinova Archa

Horní Václavov 150, Vaclavov u Bruntalu 792 01 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 33 reviews

Apartmany Modrinova Archa

Modřínová Archa jsou apartmány v centrální části Hrubého Jeseníku. Archa leží u lesa, v jihozápadním svahu, s krásnými výhledy do údolí Moravice a na protilehlé svahy. Apartmány poskytují moderní zázemí pro ideální dovolenou v zimě a v létě, stejně tak pro firemní akce. Jste srdečně zváni do apartmánu Karlova Studánka (č.1), apartmánu Malá Morávka (č.2), apartmánu Jeseníky (č.3), apartmánu Karlov (č.4) nebo apartmánu Ovčárna (č.5). Archu najdete na krásném místě v centrální části Hrubého Jeseníku, poblíž Malé Morávky, Kopřivné a Karlova. Archa leží u lesa, na jihozápadním svahu, s krásnými výhledy do údolí Moravice a na protilehlé svahy v okolí Nové Vsi. Svůj název získala díky modřínovému obložení, které jí dodává charakteristický vzhled. Archa je dvoupodlažní budova a je ekologickou dřevostavbou s vysokým koeficientem zateplení. Okolí Archy je pojato jako horská louka, tráva není pravidelně udržována. Úprava venkovních prostor do finálního stavu proběhne v průběhu roku 2020. Apartmány poskytují moderní zázemí pro ideální dovolenou v zimě a v létě, stejně tak pro firemní akce. Nabízíme Vám ubytování v apartmánu č. 1 Karlova Studánka, apartmánu č. 2 Malá Morávka, apartmánu č.3 Jeseníky, apartmánu č.4 Karlov a apartmánu č. 5 Ovčárna, který vznikne propojením apartmánů Karlova Studánka a Malá Morávka. Všechny čtyři apartmány mají krytou prosluněnou terasu, ideální pro příjemné lenošení s knížkou a šálkem dobré kávy nebo večerní grilování s rodinou a partou přátel.

Beautiful Apartments in the Jeseniky region

Reviewed By spactom

A well-equiped apartment not so far from Praded (the highest mountain of Jeseniky). Extremely comfortable beds and what’s more, you could fire up your own bonfire right in front of the cottage!!! We loved it!

2. Tlusty svist

Horni Vaclavov 149, Vaclavov u Bruntalu 792 01 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Tlusty svist

Velmi útulné a komfortní.

Reviewed By Marek N

Ubytovali jsme se s přítelkyní na dva dny. Účelně a moderně vybavený dvoupokojový apartmán s prostornou koupelnou nám plně vyhovoval. Ocenili jsme i nádherné pohledy do krajiny. Jen škoda, že kvůli venkovnímu chladu jsme nemohli využít prostorné terasy. Nadýchané ručníky a osušky s velikou chramáží a logem tlusteho sviště - příjemný bonus. Funkční nová TV - bezva. Dýchá to tu novotou a poměr cena/výkon nás sem asi přivede i příště. Vřele doporučuji. Přijemný bunus - kávovar dolce gusto s cca 20 kapslemi. (Když už kapsle možná pár sáčků čaje, cukr, sůl a pepř by bylo fajn dozbrojit.) SUPER JE VELKÁ DŘEVĚNÁ BOUDA KAM si můžete dát třeba kola. A poslední pochvala - máme rádi ten typ ubytování kde se nešetří na matracích - pohodlné, tvrdé, zdravotní. Tleskáme.

3. Chata Lucka

Horni Vaclavov 140, Vaclavov u Bruntalu 792 01 Czech Republic
Chata Lucka

4. Horske apartmany Na Pastvinach

Horni Vaclavov 152, Vaclavov u Bruntalu 792 01 Czech Republic
Horske apartmany Na Pastvinach

5. Apartmany Max

Horni Vaclavov 18, Vaclavov u Bruntalu 792 01 Czech Republic
Apartmany Max

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.