5 hotels in Pozlovice: Best hotel deals for 2023

December 31, 2022 Carley Gatson

Discover the best hotels in Pozlovice, Zlin Region, Moravia including Hotel a Valassky Senk Ogar, Vila Patricie, Wellness Apartmany Panorama Pozlovic, Penzion U Hraze, Vila Sofia.

1. Hotel a Valassky Senk Ogar

Hlavni 47, Pozlovice 763 26 Czech Republic
Excellent
68%
Good
18%
Satisfactory
12%
Poor
0%
Terrible
3%
Overall Ratings

4.5 based on 34 reviews

Hotel a Valassky Senk Ogar

Nice place for family lunch

Reviewed By Houslak

Nice restaurant with home like feeling. Good food and great service with smiles. Small playground for kids and parking places just front of the restaurant. Local/universal dishes with high quality food and funny but pro waitress will make us come again.

2. Vila Patricie

Hlavni 172, Pozlovice 763 26 Czech Republic
Excellent
33%
Good
33%
Satisfactory
33%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 3 reviews

Vila Patricie

Příjemný víkend

Reviewed By grussipva

Příjemný pobyt v hezky zařízené vile, pěkný, čistý pokoj s koupelnou,pohodlná postel, majitelé milí. V blízkosti restaurace s dobrým jídlem, přiměřené ceny, přehrada s příjemnou hospůdkou a dobrým pivem.Lázně Luhačovice téměř za rohem. Mohu jen doporučit.

3. Wellness Apartmany Panorama Pozlovic

Antonína Václavíka 420, Pozlovice 763 26 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Wellness Apartmany Panorama Pozlovic

Perfektní ubytování pro rodiny s dětmi

Reviewed By gamesmad

Jedná se o nově otevřený wellness apartmánový dům s krásným výhledem do všech stran poblíž Luhačovic. V rámci ubytování je poskytována bohatá snídaně bufetového typu, která obsahuje jak výběr pro dospělé, tak i pro děti (např. krupička v hrníčku). Vše velmi chutné, úhledně nachystané, výborná káva, různé druhy džusů, pečiva apod. Prostě ideální pro perfektní start dne. Vzhledem k poloze apartánů (cca 250 m od Luhačovické přehrady) jsou dostupné jak stravovací, tak různé sportovní možnosti v blízkém okolí. Pokud by bylo nepříznivé počasí, pak min. děti mají vyžití přímo v místě - wellness bazén s dětským brouzdalištěm, saunou a vířivkou, dětský koutek přes 2 patra s mnoha atrakcemi... Okolí domu s dětským hřištěm a prolézačkami, nádherné výhledy.. No prostě perfektní. Velmi milý a ochotný personál, čisté, nekuřácké prostředí, moderní interiér... Ideální místo pro dovolenou rodin s dětmi!!! A jdou i s dobou, protože umožňují i dobíjení elektromobilů v rámci vlastní dobíjecí stanice! Stručně a výstižně na závěr: byli jsme velmi spokojeni a určitě zde ještě někdy zavítáme. Můžeme jen a jen doporučit!

4. Penzion U Hraze

Pozlovice 36, Pozlovice 763 26 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Penzion U Hraze

Dobra zastavka na kole

Reviewed By Dofora P

Pan za barem velmi prijemny, manzelka s malym ditetem, ktere melo vedle baru vytvorene zazemi take. Poradili nam kudy jet dale. S usmevem nas privitali, s usmevem jsme jeli zase dale. Doporucuji vsem :)

5. Vila Sofia

Leose Janacka, 197, Pozlovice 763 26 Czech Republic
Vila Sofia

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.