5 hotels in Josanicka Banja: Best hotel deals for 2023

March 6, 2023 Madelene Haan

Discover the best hotels in Josanicka Banja, Central Serbia including Oaza, Luznjanin restoran i sobe, Apartmani Matin Breg, Apartmani Prolece, Apartments Radoicic.

1. Oaza

Milunke Savic bb, Josanicka Banja 36345 Serbia
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Oaza

Great spa

Reviewed By Vladimir R

The hotel is located at the entrance to this small village, about 1km from the center. There are plenty of parking spaces, within the hotel there is a gas station! Hotel staff is kind. The rooms are outdated, the beds are relatively comfortable, the quality of the wifi signal is mediocre, the old CRT TV with only five channels! Breakfast is extensive and quality. The spa is great, modern and diverse. Due to the spa we will definitely return to this modest hotel.

2. Luznjanin restoran i sobe

Milunke Savic 7a, Josanicka Banja 36345 Serbia
Luznjanin restoran i sobe

3. Apartmani Matin Breg

Milunke Savic 20, Josanicka Banja 36345 Serbia
Apartmani Matin Breg

4. Apartmani Prolece

Milunke Savic bb, Josanicka Banja 36345 Serbia
Apartmani Prolece

5. Apartments Radoicic

Milunke Savic 20 a, Josanicka Banja 36345 Serbia
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Raj na zemlji

Reviewed By Sinisa R

U Josanickoj banji sam bila tri puta do sada,ali je ovaj smestaj ubedljivo najbolji.Domacini izuzetno ljubazni i gostoprimljivi.Ukupno ima 3 apartmana koji imaju zajednicku terasu sa koje se pruza pogled na reku i zelenilo.Svi apartmani imaju odvojenu kuhinju,dnevni boravak i jednu ili dve spavace sobe.Takodje apartmani imaju kompletno posudje,fen za kosu,peskire,cak su se domacini potrudili da svi dobijemo neophodne sitnice za pocetak,so,kafu,secer,toalet papir,prasak za sudove itd Nalaze se u camom centru i Akva park Draguljica sa bazenom sa toplom vodom moze se videti sa terase,znaci sve Vam je blizu u krugu od 100m.Koliko god da je preko dana toplo,noci su sveze i prijatne za spavanje.U blizini imate nekoliko restorana,Anterija,Velez,pizerija Lola..Cene u banji su povoljne,kafa i rakija su po 50 din,pivo i sokovi 100,pica od 270,pastrmka 550 din porcija...Preko puta apartmana je radnjica gde mozete kupiti hleb,kajmak,burek i sva peciva i mlecne proizvode .Sve u svemu ako volite odmor u prirodi i da se budite i lezete uz zubor reke apartmani Radioicic su pravi izbor.

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.