10 Top-Rated Specialty lodgings in South Bohemian Region, Bohemia

June 4, 2023 Sheron Bogner

Discover the best Specialty lodgings in South Bohemian Region, Bohemia including Apartmany Lanna, Hotel Ruze, Krumlovska Pohadka, Bila Pani, Pension Meandr, Apartmany Doky Holiday, Apartments Pod Kamenem, Residence Safari Resort, Penzion Daniz, Hotel Polanka.
Restaurants in South Bohemian Region

1. Apartmany Lanna

Jiraskovo Nabrezi 1, Ceske Budejovice 370 04 Czech Republic
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
100%
Terrible
0%
Overall Ratings

2 based on 2 reviews

Apartmany Lanna

ŠPÍNA, HLUK, ROZVRZANÁ POSTEL

Reviewed By Aives

Apartmán se nacházi v činžovním domě naproti kavárně. Je to byt se 4 pokoji, některé mají vlastní koupelnu, některé společnou na chodbě. Nedostatek soukromí - vše je slyšet, v noci hodně hosté, kteří mají společný záchod na chodbě mlátí dveřmi. Rozvrzaná postel, která dělá hluk snad i při dýchání. V rozích pavučiny i s pavouky. Na zdech často rozpláclí mrtví komáři. V koupelně všude plno cizích vlasů. Výhled z okna do dvora na pohřební ústav. Kavárnu máme velmi rádi, na jejich apartmány jsme se těšili, ale za 1400,- na noc pro 2 osoby to bylo velké zklamání. Na fotkách to vypadá parádně, Skutečnost a komfort je někde jinde:-(

2. Hotel Ruze

Rožmberk Nad Vltavou 78, Rozmberk nad Vltavou 38218 Czech Republic
Excellent
41%
Good
35%
Satisfactory
18%
Poor
0%
Terrible
6%
Overall Ratings

4 based on 17 reviews

Hotel Ruze

Terrace lunch

Reviewed By francesb338

We had a wonderful terrace lunch yesterday.The weather was perfect and the views of the surrounding countryside and river were lovely.Our waiter Raul was very helpful and gave us excellent suggestions for food and drink.Altogether an excellent visit

3. Krumlovska Pohadka

Siroka 74, Cesky Krumlov 381 01 Czech Republic
Excellent
50%
Good
42%
Satisfactory
4%
Poor
0%
Terrible
4%
Overall Ratings

4.5 based on 24 reviews

Krumlovska Pohadka

Amazing Location - Great Style

Reviewed By FoodieKaty

The hotel room was very clean and well furnished, the only let down were the cold eggs at breakfast which we got to 10 minutes after it’s scheduled start. Also, all meat options were pork which was a tiny bit disappointing as well. Overall, would still visit again, very charming little spot right in the heart of Cesky Krumlov w all the great spots just minutes of walking away. All staff is EXTREMELY kind and friendly. :))

4. Bila Pani

Soukenicka 42, Cesky Krumlov 381 01 Czech Republic
Excellent
71%
Good
17%
Satisfactory
4%
Poor
4%
Terrible
4%
Overall Ratings

4.5 based on 24 reviews

Bila Pani

Accommodation at the White Lady now offers 1 double and 1 triple room apartments that are furnished with period furniture and double beds, which directly encouraged to spend a romantic stay. The advantage of the apartments is that they can connect, creating a suite of about 50 m2. We newly offer two double rooms with a balcony overlooking the Castle.

Amazing Pension

Reviewed By CarinaK638

The apartment was amazing. It was very comfortable and pretty. The owners are very friendly and we would go back there anytime! Located dead in the centre of town, makes exploring the city very convenient!

5. Pension Meandr

Rybarska 1, Cesky Krumlov 381 01 Czech Republic
Excellent
77%
Good
23%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 22 reviews

Pension Meandr

Very pretty location

Reviewed By Mancs12

We stayed here for two nights. It is in a very pretty location. Just next to the river. Our bedroom was spacious although the stairs are not for the faint hearted. Decor was simple and in keeping with the property. The bathroom consisted of a decent size shower, but we did struggle with the hot water, or lack of it. Breakfast was well cooked and nicely presented. Anna was a lovely host, very welcoming and very friendly.

6. Apartmany Doky Holiday

Lipno Nad Vltavou 498, Lipno nad Vltavou 382 78 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 3 reviews

Apartmany Doky Holiday

Veľmi pekné ubytovanie

Reviewed By Silvinkaf

Strávili sme v apartmáne A9 týždeň. Apartmán krásny, 2 spálne a obývačka s kuchyňou, kompletne vybavená kuchyňa, terasa. Na recepcii vám požičajú Nespresso kávovar s možnosťou kúpiť si kapsle. Všetko super, poloha perfektná, bazén mal byť vyhrievaný, ale bol ľadový. Wifi v podstate nefunkčná.

7. Apartments Pod Kamenem

Pod Kamenem 170, Cesky Krumlov 381 01 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 4 reviews

Apartments Pod Kamenem

Víkend pro rodiče

Reviewed By Tereza J

Ubytování je v docházkové vzdálenosti od historického centra, parkování v garáži, pokoj je opravdu velký s posezením, pohodlnou velkou postelí, kuchyňským koutem se vším co byste mohli potřebovat, jídla víc než jsme mohli sníst, včetně ovoce, kávy, čaje atd., koupelna s velkou rohovou vanou, včetně ručníků a toaletních potřeb. Všude bylo perfektně čisto, celý prostor byl velice vkusně a účelně zařízen. Majitelé byli velice milí a ochotní, 100% doporučujeme.

8. Residence Safari Resort

Hluboka u Borovan 26, Borovany 373 12 Czech Republic
Excellent
60%
Good
20%
Satisfactory
20%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 5 reviews

Residence Safari Resort

Take a trip to South Bohemia in Czech Republic and stay in one of our luxurious suites furnished in a castle style or in one of our hotel rooms. Two buildings, restaurant, parking, lots of activities for children and adults, countless routes for walking and cycling trips, beautiful nature, interesting places, monuments, cultural activities. We look forward to your visit!

Pro rodiny skvr

Reviewed By oubr

Moc hezký resort, který nabízí zoo, velký park a opravdu velké hřiště pro děti každého věku. Venkovní prostory, včetně zoo jsou zdarma, proto je nutné počítat s velkým počtem návštěvníků. My jsme si zakoupili i ubytování a když lidé odejdou je tam opravdu krásně. Pokoj je prostorný vejde se tam 4- členná rodina. Je zde i předzahrádka. Snídani jsme na jednu noc nevyužili, možné přikoupit. Restaurace je je takový lepší průměr, výběr není tak široký. Zůstat tam déle nevím co by si člověk vybral. Doporučuji pro rodiny s dětmi zůstat 2-3 noci, v okolí spousty zajímavých možností (přírodní koupaliště, výlety vláčkem)

9. Penzion Daniz

Chvalovice 34, Chvalovice 669 02 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 3 reviews

Penzion Daniz

Skvele jidlo

Reviewed By martinaj438

V okoli nejlepsi restaurace. Navstivili jdme 2x a chutnalo vsem (2dospeli, 2deti). Prijemma a rychla obsluha. Zahradka. Cyklisti jsou vitani :). Vase kureci kousky v bramboraku jsou vynikajici. Doporucujeme vsema deseti.

10. Hotel Polanka

Nove Hrady 107, Nove Hrady 539 45 Czech Republic
Excellent
33%
Good
28%
Satisfactory
28%
Poor
6%
Terrible
6%
Overall Ratings

4 based on 18 reviews

Hotel Polanka

Typical czech cuisine

Reviewed By Michal S

This is a nice place a little bit in a middle of nowhere. Typical czech cuisine is cooked well here. We had a little family trip here just for lunch. Really busy place and I don't think you can book a seat. Place has a garden where you can sit and is based near a really stinky pond.

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.