10 Top-Rated Hotels in Vrbno pod Pradedem, Moravian-Silesian Region, Moravia

January 9, 2023 Christa Meece

Discover the best hotels in Vrbno pod Pradedem, Moravian-Silesian Region, Moravia including Centrum Stone, Penzion Stavar, Penzion Pomodoro, Chata Pepino, Penzion Adam, Penzion U Hradilu, Parkhotel Garni, Guest House Krahulec, Apartmany Gingo, Apartmany Stone.

1. Centrum Stone

Sadova 123, Vrbno pod Pradedem 793 26 Czech Republic
Excellent
43%
Good
43%
Satisfactory
14%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 7 reviews

Centrum Stone

Nice restaurant

Reviewed By runningtheglobe

We didn't expect much coming to this restaurant. It was surprisingly good. I had the chicken tagliatelle while my husband had the fried cheese, a local specialty. It was a nice clean hotel restaurant. Glad we made the right choice and stopped here.

2. Penzion Stavar

Mnichov 336, Vrbno pod Pradedem 793 26 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Penzion Stavar

Velice milé a příjemné jednání ze strany paní vedoucí.

Reviewed By DORECEK

Pokoje čisté a prostorné s lednicí a televizí. Vlastní sociální zařízení čisté. Velmi příjemné prostředí i díky paní vedoucí,která nám ve všem vyšla vstříc. Snídaně nás velmi mile překvapily,složené z vícero potravin bohaté a krásně naservírované.Celý penzion na nás zapůsobil příjemným dojmem rodinného typu.Byli jsme velice spokojeni a rádi se sem budeme vracet. Manželé Vránkovi Velešovice

3. Penzion Pomodoro

Myslivecka 192, Vrbno pod Pradedem 793 26 Czech Republic
Excellent
50%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
50%
Terrible
0%
Overall Ratings

3.5 based on 2 reviews

Penzion Pomodoro

Poctivý přístup v restauraci i penzionu

Reviewed By 711denisah

Takhle poctivou paní majitelku jsem dlouho nezažila. Opravdu chvalim přístup v penzionu i pizzerii. Penzion - levné, přesto čisté, hlavně čistá matrace, zařízení starší ale plně funkční. Teply pokoj s lednickou, TV i konvici na přespani naprosto stačí. Za doplatek 80,- Kč dostanete obrovskou snídani, na vyber z několika menu. Za ty peníze fakt super. Pizzerie - pizza sice není úplně italská, ale opět velmi levná a velký vyber druhu i velikosti. Ingrediencemi opravdu nešetří.

4. Chata Pepino

Ludvikov 90 Vrbno pod Pradedem, Vrbno pod Pradedem 793 26 Czech Republic
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
100%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

3 based on 1 reviews

Chata Pepino

Za 500 na noc super

Reviewed By Tomáš R

Tohle ubytování jsem vzal omylem. Sociálka společná o patro níže po projití celé chalupy. Kuřáci chodí spořádaně ven a protože nechávají otevřené dveře, táhne vše dovnitř. Majitelka je milá, všude je čisto. Dýchá z toho historie komunismu. Na pánských je vidět ještě žlábek. Schody vržou. Mezi pokoji jsou naštěstí odhlučněné dveře. Je to hned u silnice a je slyšet každé projíždějící auto. Dětské hřiště jsme moc nevyužili, protože je pořád obsažené kuřáky. Kuchyňka je s elektrickou dvojplotynkou. Nádobí se myje na chodbě. Místo posteli jsou matrace na zemi. Polštáře péřové, deky ty těžké 30 let staré. Povlečení ještě na provázky. Kdo šetří, doporučuju.

5. Penzion Adam

Vidly 127, Vrbno pod Pradedem 793 26 Czech Republic
Excellent
0%
Good
50%
Satisfactory
25%
Poor
0%
Terrible
25%
Overall Ratings

3 based on 4 reviews

Penzion Adam

Hrůza

Reviewed By imetelkova

V penzionu jsme nakonec ani nebyli ubytovani,protoze i pres potvrzenou rezervaci jsme byli odmitnuti a nemile vypoklonkovani. Okoli penzionu nehodnotim,ani uroven ubytovani. Otresny zpusob Komunikace pani majitelky zpusobil,ze jsme jeste radi odjeli a nasli si ubytovani jinde.Nedoporucuji!!

6. Penzion U Hradilu

Zizkova 168, Vrbno pod Pradedem 793 26 Czech Republic
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
100%
Terrible
0%
Overall Ratings

2 based on 1 reviews

Penzion U Hradilu

Zapustíte kořeny

Reviewed By tofunasadle

Při čekání na jídlo si zde rezervujte nejméně půl dne. Dámy totiž pracují jako při španělské siestě. Jsou také občas nepříjemné kvůli množství drobných mincí, které se jim v kase nastřádaly (nepřípustné!). Jídlo mírný podprůměr. Alespoň to pivo bylo studené.

7. Parkhotel Garni

Jesenická 275, Vrbno pod Pradedem 79326 Czech Republic
Parkhotel Garni

Parkhotel Garni provides rooms in Vrbno pod Pradědem. The property features a bar, as well as a garden, and a free private parking. At the guest house, all rooms come with a wardrobe, a flat-screen TV and a private bathroom. All units will provide guests with bed linen and towels. A buffet breakfast can be enjoyed at the property. Parkhotel Garni offers a terrace. Nysa is 39 km from the accommodation, while Lądek-Zdrój is 42 km from the property. The nearest airport is Ostrava Leos Janacek Airport, 72 km from Parkhotel Garni.

8. Guest House Krahulec

Zelezna 153, Vrbno pod Pradedem 793 26 Czech Republic
Guest House Krahulec

9. Apartmany Gingo

Sv. Čecha 315, Vrbno pod Pradedem 793 26 Czech Republic
Apartmany Gingo

10. Apartmany Stone

Bezrucova, Vrbno pod Pradedem 793 26 Czech Republic
Apartmany Stone

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.