10 Top-Rated Hotels in Ostruzna, Olomouc Region, Moravia

December 26, 2022 Janean Rudisill

Discover the best hotels in Ostruzna, Olomouc Region, Moravia including Hotel Park, Hotel Andromeda, Penzion Haltmar, Horsky Hotel Skiland, Chata Ramzovske Sedlo, Jonas Park Ostruzna, Theresian Apartments, Penzion Neubauer, Apartment Ostruzna, Penzion Geppert.

1. Hotel Park

Ostruzna 133, Ostruzna 788 25 Czech Republic
Excellent
86%
Good
14%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 7 reviews

Hotel Park

Not cheap - but excellent

Reviewed By Jiri K

We bought (a package" (3 nights including half board and swimming pools). We obtained delicious meals (dinner: soup, main dish, desert) and the swimming pools were very fine after long hiking tours. Yes, prices are higher than in hotels nearby but the rooms and the meals are excellent! In the rooms you can find TV with several Czech channels and very nice bathroom. And, by the way, there is also very good wifi signal for guests - in both lobby and rooms.

2. Hotel Andromeda

Ramzova 36, Ostruzna 788 25 Czech Republic
Excellent
50%
Good
25%
Satisfactory
8%
Poor
8%
Terrible
8%
Overall Ratings

4 based on 12 reviews

Hotel Andromeda

3. Penzion Haltmar

Ramzova 336, Ostruzna 788 25 Czech Republic
Excellent
83%
Good
17%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 6 reviews

Penzion Haltmar

Go-kart adventure and nothing more

Reviewed By Martin H

We visited Ramzova resort during the Summer for the first time. Family with children, 10, 7, 5. Go-kart hill is really fun thing ?. But this is one and only in this place. We did not taste food - they do not accept cards. The people around very friendly. Good to stop here.

4. Horsky Hotel Skiland

Ostruzna 66E, Ostruzna 788 25 Czech Republic
Excellent
58%
Good
17%
Satisfactory
8%
Poor
8%
Terrible
8%
Overall Ratings

4 based on 12 reviews

Horsky Hotel Skiland

Horsky hotel Skiland offers an accommodation in several different types - hotel rooms ***superior, apartments, family rooms in pension. Most of the rooms are equipped with kettle, hairdryer, towels, TV and wifi connection. Some of the rooms have kitchen. Guests can order breakfast, half board or full board. Nearby restaurant is open daily and cooks on a daily basis. Here you can find bowling alleys, darts, billiard, table fotball, children playground, ice cream bar and summer terrace. Around hotel you can find many activities for children and adults - children playground, trampoline, bungee trampoline, campfire, skittles, tennis courts, grass area for games and many more.

5. Chata Ramzovske Sedlo

Ramzova 302, Ostruzna 78825 Czech Republic
Excellent
80%
Good
20%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 5 reviews

Chata Ramzovske Sedlo

Rodinná dovolená Ramzová

Reviewed By Olga-Lubor

Strávili jsme kratší dovolenou na Chatě Ramzovské sedlo - velmi příjemné prostředí a ochotný personál, veliké hřiště, krásná příroda, lanovka na dosah. Strava velmi dobrá, jako domácí. Děkujeme, určitě se zase vrátíme na podzim nebo příští léto. Olga

6. Jonas Park Ostruzna

Ostruzhna 82, Ostruzna 788 25 Czech Republic
Excellent
50%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 2 reviews

Jonas Park Ostruzna

pobyt v horské vesničce

Reviewed By Cruiser08663760125

Milé a příjemné ubytování v horských chatách , majitelé lidoví vstřícní lidé ,v zimě vleky hned vedle v létě kozičky ovečky , skvělá relaxace ,restaurace příjemná ,vše čisté , je to na velmi hezkém míste

7. Theresian Apartments

Ostružná 124, Ostruzna 78825 Czech Republic
Excellent
33%
Good
33%
Satisfactory
33%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 3 reviews

Theresian Apartments

Welcome to Ostruzna – Theresian Apartments We offer 9 apartments with premium equipment that meet all clients‘ expectations. All apartments have fully equipped kitchen including electrical appliances, living room, bedroom and free wi-fi connection. You can also use the lounge with a bar or wellness – saunas and whirlpools.

Krásná budova na pěkném místo, bohužel velmi špatný úklid!

Reviewed By Michal K

Budova je velmi pěkně a vkusně zrenovována, apartmány byl prostorný a vcelku dobře vybavený. Velkým zklamáním byl úklid apartmánu, musím konstatovat, že to byl jeden z nejhůře uklizených apartmánů/hot. pokojů za poslední dobu. Přezouvání hned u vchodu do budovy hodnotím neutrálně, je prima, že se všichni přezují a neroznáší se nepořádek po budově, na stranu druhou je otravné, když taháte věci z auta a musíte se neustále přezouvat, ale jsou tak daná pravidla. Když už tedy trvají na přezouvání, měli by věnovat pozornost uklizení botníku, byl v něm nepořádek nejméně za celou zimní sezónu. Pozitivní je, že jsou k dispozici jednorázové přezuvky a botník se dá uzamknout. Úklid apartmánu byl opravdu velmi nekvalitní, když začnu koupelnou, kde bylo pěkně rozmudlané zrcadlo, sprchový kout také (stopy po zaschlých kapkách), ve skříňce pod umyvadlem několik dlouhých vlasů, špinavý držák toaletního papíru. Ve sprchovém koutě jsem postrádal nějaký držák/poličku na toaletní potřeby, je nepříjemné mít odložené věci na zemi. Sklenička na zubní kartáčky by byla také příjemná. Kuchyňský kout je pěkný, zařízení ucházející, až na špinavou skleničku a drobky ve skříňce na příbory a ve skříňce pod troubou. Špatně vymytou lednici. Když už je k dispozici trouba, byl by dobrý také plech do trouby. A nějaké misky např. na jogurt by se taky hodily. Myčka byla po stranách špinavá, nebyla doplněna sůl, na pětidenní pobyt byly k dispozici pouze 2 tablety na mytí. Prach nebyl v celém apartmánu utřený delší dobu, např. na lampičkách, zásuvkách, sprchové hlavici, věšáku, držáku tv. Hmyz v osvětlení. Wellness bylo celkem také zklamání, sauna nebyla využita, pouze vířivka, kterou si pouštíte sami, voda byla divně cítit, a jak už tradičně nebylo zde uklizeno, kolem vířivky bylo několik vlasů a žvýkačka. Velmi slabý byl signál wifi a tv.

8. Penzion Neubauer

Ramzova 327, Ostruzna 788 25 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Penzion Neubauer

Vynikající ?

Reviewed By 543radmila_

Stavili jsme se jen na kafíčko. Sice jsem dostala jiné, než jsem si objednala, ale nevadilo to. Dala jsem si i zákusek, na který hned tak nezapomenu. Byl skvělý. Prostředí hezké, vtipná, milá a rychlá obsluha. Chválím. Pes mohl s námi bez problému.

9. Apartment Ostruzna

Ostruzna 83, Ostruzna 788 23 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Apartment Ostruzna

moc pěkné apartmány

Reviewed By Jan B

Krásné prostorné apartmány, se vším, co potřebujete. Při pěkném počasí i posezení na dvorku. Jsou povoleni psi, což je taky super. Měli jsme apartmán s krbovými kamny, kterými se dá i vytápět apartmán. Velmi příjemné posezení u krbu. V apartmánu je poněkud netradičně řešené wc, které nemá vlastní dveře, musíte si zavřít od ložnice a od obýváku. Nevím, jestli je to tak ve všech. V TV není moc programů a úhlopříčka nic moc, takže si najděte jinou zábavu :-) Je to kousek od lesa a příjemnou procházkou se dá dojít až k pěchotnímu srubu. Celkově super, můžu jen doporučit. Jo a pokud jako my neumíte zacházet s indukční plotýnkou, najděte si návod na netu :-)

10. Penzion Geppert

Ostruzhna 126, Ostruzna 788 25 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Penzion Geppert

Prodloužený víkend-turistika

Reviewed By Michal M

Super ubytování za rozumnou cenu. Pan domácí - úžasný člověk. Poradí, kam se vydat. Polopenze vydatná. Přirovnání k domácí kuchyni. Pokoje čisté a útulné, i sociální zařízení. Můžu doporučit i kdelšímu pobytu.

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.