10 Top-Rated Hotels in Kadan, Usti nad Labem Region, Bohemia

November 15, 2022 Jana Sager

Discover the best hotels in Kadan, Usti nad Labem Region, Bohemia including Hotel Split, Penzion U Karla IV, Penzion Bily Beranek, Penzion Mova, Penzion U Johanky, Penzion Relax, Penzion Betty, Apartmany REKO Kadan, Apartments U Kasny, JP-KU Ubytovani Kadan.
Restaurants in Kadan

1. Hotel Split

U Splitu 933, Kadan 432 01 Czech Republic
Excellent
49%
Good
38%
Satisfactory
9%
Poor
2%
Terrible
2%
Overall Ratings

4.5 based on 47 reviews

Hotel Split

Good Rooms, Early Bar closing

Reviewed By JamesSDocherty

A nice hotel on the river in Kadan, about fifteen minutes walk from the town. Good private parking, well furnished and comfortable rooms. The hotel is split across two buildings, connected by a walkway. Breakfast is buffet style with a good mix of hot and cold dishes. This becomes the restaurant on the evening, but did seem to shut early (10pm). Would stay again if in the region

2. Penzion U Karla IV

Jana Shvermy 13, Kadan 432 01 Czech Republic
Excellent
43%
Good
43%
Satisfactory
10%
Poor
0%
Terrible
5%
Overall Ratings

4 based on 21 reviews

Penzion U Karla IV

what a waitress

Reviewed By xfilo

I stayed in this town for a month and at the end of it, I wanted to enjoy this town for the last time and I dediced to go into this penzion's restaurant. In the moment we entered the restaurant, the nervous waitress said us with a really angry voice to go away, cause they are closing. We didnt know it, so I went out and checked it on their door. There were two papers and I didnt understand. But even their were closing at 21, it was only 20:30, so I dont know, why she was that angry. And when I was taking picture of this, she went outside and asked us really nervous and angry what problem did we have. Maybe this restaurant is good, But it really needs to change the waitress.

3. Penzion Bily Beranek

Csa 27, Kadan 432 01 Czech Republic
Excellent
39%
Good
32%
Satisfactory
13%
Poor
5%
Terrible
11%
Overall Ratings

4 based on 38 reviews

Penzion Bily Beranek

Review of Restaurant

Reviewed By 405sujinj

I stopped by on my way back from Bozi Dar to Usti for Dinner; Restaurant was almost full even-though it had more than 20 tables ? Very ambient Czech classic restaurant with nice classic interior and classy leather pad Menu :). Nice friendly personal (eng speaking too), nice, clean and maintained all areas of restaurant. Food was nice portioned and tasty even if the restaurant was full. I was not staying in their penzion - so i cant include it in my review.

4. Penzion Mova

Sukova 1715, Kadan 432 01 Czech Republic
Excellent
25%
Good
50%
Satisfactory
13%
Poor
13%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 8 reviews

Penzion Mova

5. Penzion U Johanky

Jana Shvermy 17, Kadan 432 01 Czech Republic
Excellent
57%
Good
43%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 7 reviews

Penzion U Johanky

Amazing rooms!

Reviewed By suzireviews999

Stayed at Penzion U Johanky on 5/9/18. We booked a double room & expected a small hotel style room. We got the most amazing apartmemt with 2 bedrooms, kitchen, bathroom and separate lounge with leather sofa & a big TV. The room overlooked the square to the back of the hotel, which unfortunately was loud until around mid night with a group of drunken men. The wi fi didnt work, but 4G signal was brilliant so I wasnt bothered. Breakfast was super & the staff were lovely. Highly recommended.

6. Penzion Relax

Polni 776, Kadan 432 01 Czech Republic
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
100%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

3 based on 2 reviews

Penzion Relax

Město krásné, ubytování neodpovídá nabídce

Reviewed By peslici

Byli jsme ubytovaní v pokoji č. 6 hned nad vířivkou, takže hukot byl slyšet až do 23 - 24 hodin. Navíc, nevím, k čemu byl pokoj využíván dříve, ale cítili jsme (se) v něm jako v lety prokouřené místnosti. Personál milý. Prostor s vířivkou příjemný, fajn, slibovaná mísa s ovocem znamenala několik kousků ovoce rozkrájených na talíři. Nevadilo nám množství, nýbrž to, že skutečnost neodpovídá slibům. Sobotní snídaně celkem pestrá, nedělní slabá. Navíc bez přítomnosti jakéhokoli ovoce či zeleniny, medu či džemu. Večeře polostudené, 3 druhy masa s omáčkou - dobré. Jako příloha ovšem jen pečivo. Salát fajn. Jídelní místnost o 2 stolech pro čtyři osoby.... Jako fakt? Co z pokoje č. 6 alias bývalé kuřárny udělat větší jídelnu? Město krásné, příjemné, Klášterec n.O, Červený Hrádek také. Takže shrnutí, vyspali jsme se celkem fajn (se špunty do uší), hlady jsme netrpěli, poznali hezká místa, ale do penzionu nikdy víc.

7. Penzion Betty

Okounov 62, Kadan 431 51 Czech Republic
Excellent
0%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
50%
Overall Ratings

2.5 based on 2 reviews

Penzion Betty

Penzion Betty s rodinou restaurací se nachází na břehu řeky Ohře v údolí Krušných a Doupovských hor. Penzion je vhodný pro vodáky, turisty, cyklisty, rodiny s dětmi a horolezci.

Tragické

Reviewed By pavelc456

Přátelé, od roku 2021 jsou v Penzionu Betty noví majitelé. Dávejte si pozor, ať si nenabijete ústa jako my. V Betty nezůstal kamen na kameni. Pokud jste byli zvyklí na poklidný rodinný penzion, už to neplatí. V sobotu jsme od 18:00 do 3:00 poslouchali, i s malým dítětem, TUC BUM TUC muziku, že se otřásal celý penzion. Od majitelů ani náznak omluvy. Potřebují prý vydělat po Covidu. V neděli po poledni jedeme busem s rodinou po silnici I/13 z Klášterce nad Ohří do Okounova. Všímám si postávajících žen kolem silnice. Pak si sednu na zahrádku před Betty, ani nedopiju pivo, a snad nejnechutnější vyžilá 50letá děva ze silnice I/13 si to štráduje na pokoj v Betty se 70letým amantem. Bylo 13:30. U penzionu bylo několik dětí, včetně dětské vodácké výpravy. Ptám se majitelky jestli si dělá srandu, jestli jí přijde normální před dětma pouštět pouliční dámu s amantem na pokoj RODINNÉHO penzionu. Udělala gesto, že jí to nevadí a po Covidu potřebuje vydělávat. Pouliční dámě pak poděkovala. Já přeji hostům penzionu dobrou chuť a skvělou hygienu. Ležet v posteli, kde před chvílí makala vyžilá dáma, co má nalítáno na silnici I/13, je adrenalinový zážitek. Škoda jen, že jsem nevěděl co se v Betty odehrává před tím, než jsem tam lehl do postele nejen já, ale i dítě, žena. Tenhle zážitek bych si rád odpustil. Ale děcka kolem Betty mají sexuální výchovu. Jídlo? Dobrý. Jen krapet dražší než v Pohlreichově Next Door by Imperial. Polévka je v Betty dokonce o pětku levnější než tam. No, neberte to.

8. Apartmany REKO Kadan

Topolova 2007, Kadan 432 01 Czech Republic
Apartmany REKO Kadan

9. Apartments U Kasny

Mírové Náměstí, 117, Kadan 432 01 Czech Republic
Apartments U Kasny

10. JP-KU Ubytovani Kadan

Vezni ­ 710, Kadan 432 01 Czech Republic
JP-KU Ubytovani Kadan

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.