10 Top-Rated Condos in Pardubice Region, Bohemia

June 4, 2023 Lean Nau

Discover the best Condos in Pardubice Region, Bohemia including Apartmany U Letiste, Chata Terezka, Hotel & Depandance Kopacka, Penzion Imrvere Zamberk, Apartmany U Paluku, Zamecke Apartmany, Rezidence Mandragora, Ubytovani V Apartmanu, Apartments Moravska Trebova, Bonvivan Apartments.
Restaurants in Pardubice Region

1. Apartmany U Letiste

Prazska 80, Pardubice 530 06 Czech Republic
Apartmany U Letiste

2. Chata Terezka

Velka Morava 32, Dolni Morava 561 69 Czech Republic
Excellent
26%
Good
39%
Satisfactory
13%
Poor
16%
Terrible
6%
Overall Ratings

3.5 based on 31 reviews

Chata Terezka

great accomodation for good price

Reviewed By teitij

The accomodation is really worth the value - we had a four bed room with lots of storage space, a separate bathroom and kitchen/dining room with TV. It was really handy as we could sit late into the evening while our kids slept in the bedroom. The kitchen is basically equipped with kitchenware and dishes, although some bigger mugs would be handy - there are only small cups and no jug. It was clean and quiet. The halfboard is poor and is not worth paying, there are enough possibilities to eat elsewhere.

3. Hotel & Depandance Kopacka

Svatopluka Cecha 40, Lanskroun 563 01 Czech Republic
Excellent
86%
Good
14%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 7 reviews

Hotel & Depandance Kopacka

Unexpected great experience which exceeded expectation at all levels

Reviewed By HankamPrague

Great accommodation, very comfortable, perfect breakfast with great choice. Great recommendation for dinner at Gourmet lounge which made the experience even more unforgettable. Perfect location for golf at Dolni Dobrouc. Would recommend to everyone with high expectations.

4. Penzion Imrvere Zamberk

Masarykovo namesti 144, Zamberk 564 01 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 3 reviews

Penzion Imrvere Zamberk

Penzion na úrovni

Reviewed By EddieBackFire

Parkování je sice na náměstí cca 100 metrů od ubytování, ale v ceně ubytování obdržíte parkovací kartu, takže perfektní (nemusíte zajíždět do žádného dvora apod.). Obsluha restaurace vás doprovodí do penzionu, který je spíše malým domkem ve svahu za náměstím. Za mne moc pěkné a klidné místo až na zvony místního kostela. V domku je na výběr více druhů pokojů. Měl jsem pocit, že jsme ubytování v malé a velmi vkusně zařízené garsonce bez kuchyně. Vzdušný a světlý pokoj, kde v jedné části je ložnice a ve druhé obývací pokoj s TV. Úklid na jedničku. PLUSY: parkování na náměstí v ceně ubytování, pěkné umístění, pěkný pokoj, čistota, dostatek hygienických potřeb v ceně, blízko náměstí. MÍNUSY: snad jen zvony místního kostela, které bijí každou čtvrt hodinu (ve čtvrt 1x, v půl 2x, ve třičtvrtě 3x a v celou 4x plus odbíjení aktuální hodiny:-). ZÁVĚR: rozhodně mohu jen doporučit. Mezi penziony se jedná o top.

5. Apartmany U Paluku

Filistinska 30, Chrudim 537 01 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Apartmany U Paluku

Krásné ubytování v centru Chrudimi

Reviewed By Dana D

Velmi krásně vybavený apartmán přímo v centru Chrudimi. Snídaně jsou naproti v restauraci, ale vůbec to nevadí. Vybavení je stylové, k dispozici káva, čaj, voda, varná konvice, velká televize. Určitě doporučuji.

6. Zamecke Apartmany

Jiraskova 133, Litomysl 570 01 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Zamecke Apartmany

Pobyt v uměleckém apartmánu

Reviewed By marcelap317

Byli jsme ubytováni na jednu noc v apartmánu Olbrama Zoubka. V prostorách zámku bylo ještě velmi chladno, ale apartmán jsme měli krásně vytopený. Byl moc krásný, s atmosférou, cítili jsme se velmi dobře. Historická část Litomyšli je velmi pěkná a čistá, opravdu se nám tam líbilo.

7. Rezidence Mandragora

Smilova 319 corner of Smilovy a Sladkovskeho, Pardubice 530 02 Czech Republic
Excellent
43%
Good
14%
Satisfactory
14%
Poor
0%
Terrible
29%
Overall Ratings

3.5 based on 7 reviews

Rezidence Mandragora

Located in the city centre of Pardubice, Rezidence Mandragora offers design interior and city views. Free WiFi access is available on site, as well as massage services. All units in the accommodation feature flat-screen TV, a DVD player and a CD player. Some units also include a fully equipped kitchenette and a seating area. Bathrooms are with a bath or shower and a hairdryer. Some of the units are air conditioned. At Rezidence Mandragora guests can enjoy a vegetarian, English, Czech, continental or gluten-free breakfast with local products, which is available upon request. In addition the accommodation offers massage services by a certified physiotherapist, upon request and for a surcharge. Paid public parking is 400 m away. The accommodation is only 10 m away from a bigger grocery store and 400 m away from a market. The closest restaurant and bar are only 10 m away. This property also has one of the top-rated locations in Pardubice! Guests are happier about it compared to other properties in the area. This property is also rated for the best value in Pardubice! Guests are getting more for their money when compared to other properties in this city. Mandragora Residence only accepts payment in cash or in advance by bank transfer.

Hostel at price of hotel.

Reviewed By A1837ZU_

It is just hostel. No breakfast, to est you need to go somewhere around. No available parking around, you should be really lucky to find some free place around. Arrogant guy on reception. When I asked about swimming pool and massage they promoted on booking, he just left… there are a lot of better hotels around. Who doesn’t lie about services they offer. And don’t ask for cash only at the last moment. There is no word about “cash payment only” on booking. Only sms when you almost arrived. Won’t surprise if they don’t pay taxes.:). So highly recommend not to visit it.

8. Ubytovani V Apartmanu

Mladkov 93, Mladkov 561 67 Czech Republic
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Ubytovani V Apartmanu

Hezky strávený zimní víkend

Reviewed By MaxmilianKalous

Krásný apartmán s hodně pokoji. Velkou kuchyní a jídelnou. Ping-pongový stůl, výčepní bar, minifotbálek, šipky a wellnes se saunou. Vhodné pro velké skupiny lidí. Krásné okolí. Kousek od sjezdovky. Doporučuji.

9. Apartments Moravska Trebova

Namesti T.G.M. 32, Moravska Trebova 57101 Czech Republic
Excellent
0%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
100%
Overall Ratings

1 based on 1 reviews

Apartments Moravska Trebova

nikdy více

Reviewed By CestovatelOpaviar

Bohužel špatně jsem vybral na prodloužený víkend. Apartmán neuklizený, nevytřený a nevyluxovaný - jen převlečené postele a 2 malé ručníky. V 2 kobercích zašlapané vlasy. V koutě 2 kdysi bílá ikea křesla s fleky. Kuchyňský kout nevybavený /jen 2 talířky, jeden a půl příboru, 2 hrnky a jedna pánev. Žádný jar atd. Dveře od apartmánu šly špatně zavírat a otvírat. Na všem stará špína. Na záchodě rulička a 2 oviny papíru. Vzhledem k v pološeru zaplacenému pobytu /starší paní, která nam předala klíče a odešla/, pozdní hodině a naplánovanému programu na příští dny jsme vyhrnuli rukávy a 2 hodiny uklízeli /jinak jsme odjeli nebo se pokusili ubytovat v okolí/.

10. Bonvivan Apartments

Tumova 107, Vysoke Myto 566 01 Czech Republic
Bonvivan Apartments

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.