10 Specialty lodgings in Zlin Region: Best hotel deals for 2023

June 4, 2023 Oliva Fomby

Discover the best Specialty lodgings in Zlin Region, Moravia including Penzion Janostik, Camping Roznov, Penzion Na kraji lesa, Harmony Medical & Wellness, Hotel U Lip Trojanovice, Penzion Adela, Vila Charleston, Penzion a Restaurace Na Jizdarne, Penzion Hluk, Rekreacni Areal Pod Saumburkem.
Restaurants in Zlin Region

1. Penzion Janostik

Ostravska 375, Roznov pod Radhostem 756 61 Czech Republic
Excellent
46%
Good
23%
Satisfactory
15%
Poor
8%
Terrible
8%
Overall Ratings

4 based on 13 reviews

Penzion Janostik

Featuring free WiFi and a barbecue, Penzion Janoštík offers pet-friendly accommodation in Rožnov pod Radhoštěm, 40 km from Ostrava. The guest house has a children's playground and ski storage space, and guests can enjoy a drink at the bar. Free private parking is available on site. Every room is fitted with a flat-screen TV. Certain units feature a seating area to relax in after a busy day. The rooms include a private bathroom. You will find room service at the property. A number of activities are offered in the area, such as skiing and golfing. Velké Karlovice is 16 km from Penzion Janoštík, while Cieszyn is 45 km from the property. The nearest airport is Leos Janacek Airport, 24 km from Penzion Janoštík. We speak your language!

2. Camping Roznov

Radhostska 940, Roznov pod Radhostem 75661 Czech Republic
Excellent
42%
Good
25%
Satisfactory
17%
Poor
17%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 12 reviews

Camping Roznov

Camping Roznov is located at the foot of the mountain called Radhost in the beautiful countryside of protected landscape area Beskydy. Tourist trail leading to Radhost starts right next to the camping site. Summit of Radhost is just 8 kilometres from the camping site and 10 kilometres from Pustevny. Camping Roznov is the perfect choice for tourists planning to spend their vacation in Wallachia.

Satisfactory but can be much better

Reviewed By BMilan1984

I stayed for 2 weeks in the winter. It is probably much better in the summer. The accommodation is ok but there are a few drawbacks . For example, bed linen is not changed regularly, there are no towels in the accommodation, the small staff is unreasonably rude (first time we cannot pay by card. The accommodation is new, the heating is great

3. Penzion Na kraji lesa

Podlesi - Krive 610, Valasske Mezirici 75701 Czech Republic
Excellent
67%
Good
33%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 3 reviews

At the edge of the forest. At the end of the road. On the border of the Wallachian wild. Between oaks and beeches. You will find a place called „Na Kraji lesa“. Discover the tranquillity of a family run guesthouse and taste the modern cuisine in our restaurant . We cook and bake only from locally sourced ingredients and we believe in diligence of the local people.

Podzimní pobyt

Reviewed By Jan L

Strávili jsme na penzionu dvě noci a musím říct že jsem byli spokojeni. Pokoje jsou spíše menší ale komfortu to rozhodně neubírá. Hlavní předností celého penzionu je příroda a wellness! Tři typy saun, ochlazovací káď, odpočívárna .... tohle jsme fakt u penzionu nečekali ... Vynikající! A ostatní služby? No to už nebylo zas tak vynikající. Bylo vidět kdo je majitel, kdo zaměstnanec a kdo brigádník. Úroveň celé restaurace bohužel srážely výkony brigádníků, či ne moc zručných zaměstnanců. Za pobyt jsem se setkali s více situacemi, které by se v takovém podniku hold stávat neměly. Např.: zmatečné informace od obsluhy, chyby v objednávkách, nedoplňování snídaňového bufetu. Tyhle věci se hold můžou stát ale na celkovém dojmu nám to moc nepřidalo. Doporučuji tento penzion pro lidi, kteří hledají klid v přírodě a relax.

4. Harmony Medical & Wellness

Trasonova 4502/26, Kromeriz 767 01 Czech Republic
Excellent
80%
Good
20%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 10 reviews

Harmony Medical & Wellness

A pleasant stay

Reviewed By Jaroslav T

The cleanliness in every corner was a big pros. As well the staff, which was really kind and helpful. The breakfast was rich and tasty, you need to order your main course from cart in forward. You will find interesting upgrades like outdoor electric blinds, built in socket for your phone charger, soap dispenser with a proximity sensor and so on in your modern styled room. There was a huge TV and a kitchenette in the room (we had the biggest apartment). The beds are comfortable. The parking in the front of the hotel and inside is free of charge. The pool with many massage nozzles and integrated hot tubs is price included. You will need to pay extra for saunas, one steam and one dry sauna. But it was cheap. The wellness is not only for hotel guests. So it is busy. You can use the saunas only from 4:30 pm until 8:30 pm. There are only Czech TV channels. Although the rooms are very clean and modern, I think a soap dispenser with a proximity sensor, paper towels in a dispenser and toilet paper dispenser makes you feel like in a public facility, kind of unusual and for a hotel room.

5. Hotel U Lip Trojanovice

Trojanovice Lomna 170, Frenstat pod Radhostem 744 01 Czech Republic
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Hotel U Lip Trojanovice

Recenze

Reviewed By sisaszwachulowa

Velmi příjemný personál i bydlení celkově. Pán, který to tam má na starosti byl velmi ochotný, vstřícný a příjemný, pokoje také velmi útulně, čistě a poklidově zařízené s přístupem na WiFi, televizí. Výhodou je umístění penzionu, kds je kolem krásné okolí a možnost turistiky, a spousta výborných restaurací kolem, ačkoliv je možnost se docela kvalitně-ale především tradičně občerstvit přímo v penzionu. Upřednostnili jsme pobyt pouze se snídaní, nicméně i přes to, byly snídaně docela rozmanité formou studeného bufetu + nějaký kafe nebo čaj. Laskavost pana domácího nám umožnila si vybrat i mimo studený bufet, kdy nám byl ochoten z vlastní iniciativy zprostředkovat výběr i z pár teplejších a masitejsich pokrmů. Na všem se s ním dalo domluvit. Na dnešní dobu tento přístup velmi oceňuji. Celkově bych tento penzion ku poměru ceny a kvality ohodnotila velmi dobře. Ačkoliv to není žádná 4hvězda, pro lidi, kteří hledají příjemné a rozumné ubytování v blízkosti přírody a za rozumnou cenu, je tento hotýlek přímo na míru.

6. Penzion Adela

Dolní Bečva 727, Dolni Becva 756 61 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Penzion Adela

Penzion Adela v Roznove pod Radhostem, malebnem meste Valasska, nabizi komfortni a pohodlne ubytovani. Nachazi se v klidne casti Moravskoslezskych Beskyd, na samem okraji Roznova p. R., v tesne blizkosti golfoveho hriste. Kolem penzionu proteka reka Becva, kterou soucasne lemuje atraktivni cyklostezka se stejnym nazvem - Becva. Nabizime ubytovani v celkem peti studiich, dvou apartmanech a jednom dvoupokojovem rodinnem apartmanu - kazdy z pokoju je specificky a pojmenovany po jedne z mistnich dominant. Vsechny pokoje jsou vybaveny velkou manzelskou posteli a rozkladaci sedackou, kuchynskym koutem s varnou deskou, rychlovarnou konvici, mikrovlnkou, lednickou a zakladnim nadobim, koupelnou se sprchovym koutem, TV s plochou obrazovkou, WIFI pripojenim. Hostum je k dispozici bezplatne parkoviste primo u penzionu, uzamykatelna lyzarna/kolarna, tenisovy kurt ci za poplatek golfove hriste.

Penzion nejen pro golfisty :-)

Reviewed By ivy b b

Pokud se ráno chcete pokochat pohledem z okna na perfektní zelené golfové hřiště, jste na správné adrese. Ubytování je čisté a moderní. Majitel Vám rád poradí kam na výlet. Snídaně jsou bohaté a chutné. Cyklisté si zde přijdou na své, v penzionu je kolárna. Určitě se ještě vrátíme :-)

7. Vila Charleston

Bila Ctvrt, Luhacovice 763 26 Czech Republic
Excellent
67%
Good
33%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 3 reviews

Vila Charleston

čistý pokoj a klidná lokalita kousek od kolonády

Reviewed By Vít K

Vila byla kousek od pramene Aloiska a kousek od kolonády. Pokoj čistý, voňavý a prostorný. Koupelna čistá, jen mi přišlo divné, že byl otevřený záchod. Oceňuji, že pokoj měl lednici a balkon. TV byla na pokoji starší a trochu pískala při zapnutí. Matrace byly celkem měkké, ale dobře jsme se vyspali. Personál milý a ochotný. Doporučuji.

8. Penzion a Restaurace Na Jizdarne

Stechovice 1352, Kromeriz 767 01 Czech Republic
Excellent
50%
Good
0%
Satisfactory
25%
Poor
13%
Terrible
13%
Overall Ratings

3.5 based on 8 reviews

Penzion a Restaurace Na Jizdarne

Great food, friendly service & the best pizza in the town and wide surroundings

Reviewed By Katerina P

Visited again after many years and was very pleased with really friendly and helpful staff and excellent Czech food and beer. My husband even said that their oven baked home made pizza was the best he actually had in the region so far! (and that's something coming it from him) Will be definitely going back next time when in town.

9. Penzion Hluk

Hlavni 34, Hluk 687 25 Czech Republic
Excellent
33%
Good
0%
Satisfactory
67%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

3.5 based on 3 reviews

Penzion Hluk

Maximální spokojenost

Reviewed By 936denisam

Hezké a čisté prostředí penzionu, možnost zahrát si bowling, skvělé jídlo (nejlepší pizza těsto, jaké jsme kdy jedli) a víno Hruška. Personál byl po celou dobu pobytu vstřícný a nápomocný. U snídaní byl na penzion poměrně slušný výběr od sladkého po slané.

10. Rekreacni Areal Pod Saumburkem

Rajnochovice 17, Rajnochovice 76871 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Rekreacni Areal Pod Saumburkem

Krásný víkend

Reviewed By F9730WGlukass

Parádní místo, pokud hledáte něco útulného a klidného. Pokoje jsou příjemně útulné a čisté, dětem se tu moc líbilo. Les je hned u hotelu a celkově klidné místo dovoluje spát s otevřeným oknem v soukromí. S personálem výborná domluva, dá se domluvit na čemkoliv a v případě potřeby nám vyhověli velmi vstřícně i v nestandartních věcech. Herní místnost zabaví jak dospělého tak dítě a kuchyně je výborná :)

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.