10 Lodges in South Moravian Region: Best hotel deals for 2023

June 4, 2023 Renato Branum

Discover the best Lodges in South Moravian Region, Moravia including Mezi stromy, Dum U pikove desitky, Sono Hotel, Penzion Rybarska Basta, Ubytovani Alena, Penzion Marhulka, Penzion Blatnicka, Penzion Jako Doma, Althansky hostinec, Penzion Villa Sole.
Restaurants in South Moravian Region

1. Mezi stromy

Horakov 208, Brno 664 04 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 13 reviews

Mezi stromy

Perfect

Reviewed By katr_naannal

Nice owners, delicious food and cocktails. Clean rooms and a nice shower. Slept really good. Beautiful view from the windows. Definitely planning to come here again and recommend this to my friends. :)

2. Dum U pikove desitky

Jakubska 124/7, Brno 602 00 Czech Republic
Excellent
50%
Good
33%
Satisfactory
8%
Poor
8%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 24 reviews

Dum U pikove desitky

Krásné pokoje

Reviewed By jansrejma

Luxusní poloha v historickém centru Brna. Individuální přístup k hostům. Apartmány jsou v klidnémvnitrobloku. Great location in historic city centre. Individual guest care. Rooms are in a quiet courtyard.

3. Sono Hotel

Veveri 113 Sono Centrum, Brno 616 00 Czech Republic
Excellent
21%
Good
43%
Satisfactory
26%
Poor
5%
Terrible
5%
Overall Ratings

3.5 based on 80 reviews

Sono Hotel

Sono hotel is well designed modern building. Hotel is part of the Sono centrum with a great music club and restaurant.

A few days in Brno

Reviewed By trpasle

The hotel is new, modern, looks beautiful. We were in room 605. The room is small yet still perfect for stay. Everything was clean. The TV does not support Netflix (it was not expected). The bathroom with shower looks just great. One wall is just glass with a beautiful view to sunset. It cannot be opened. However, the AC works just fine for ventilation. These things together isolated us perfectly from any noise (with one exception, see later). The breakfast: perfect. Selection of eggs, bacon, cheese, sausages, bread, jam and many others. They offer bigger teapots than usually in hotels. Everything here was just perfect except for one thing: noise from the music club on Friday night. The noise was really strong; the music started at 10pm. Summary: it is a great choice, just not on Friday nights.

4. Penzion Rybarska Basta

Sakvicka 22, Strachotin 693 01 Czech Republic
Excellent
50%
Good
50%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 2 reviews

Penzion Rybarska Basta

Kraásný výhled a super snídaně

Reviewed By Sim0naVAL

Příjemné čisté pokoje, krásný výhled a prostředí kolem hotel. Snídaně byla velmi dobrá, vše vařeno z lokálních surovin a v nejlepší kvalitě. Majitelé více méně vstřícní, možná bych ocenila trochu více ochoty. Matrace na palandách trochu proleželé a velmi hlučné když se člověk otočí.

5. Ubytovani Alena

Dlouha 31, Suchohrdly 669 02 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Ubytovani Alena

Grymt boende!

Reviewed By Kri_Ferr

Jättemysigt boende i Suchohrdly! Vackert beläget nära landsbygd med många fina promenadspråk och cykelleder i närheten, Znojmo är knappt 5 minuter bort med bil. Fräscha rum, mysig innegård och bra service, vi är väldigt nöjda med boendet och kommer definitivt att återvända!

6. Penzion Marhulka

Dolni Vestnonice 69, Dolni Vestonice 691 29 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 3 reviews

Penzion Marhulka

Beste Pension in der südlichen Tschechei!

Reviewed By CukrikPottenstein

Wir wurden in der Pension empfangen wie in der eigenen Familie. Die Wirte sind super nett, dass Essen ist der Wahnsinn und das Ambiente ist irre schön. Es gibt hausgemachten Wein und allerlei selbstgekochtes Essen, das seines Gleichen sucht. Der Wirt bezeichnet uns persönlich uns seine eigene Familie. Einen solch herzlichen Empfang in so einer wunderschönen Empfang haben wir noch nie gesehen. Wir kommen jedes Jahr wieder!

7. Penzion Blatnicka

Blatnichka 195, Blatnicka 696 71 Czech Republic
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Penzion Blatnicka

na první pohled krásné..

Reviewed By kvetnata

..na ten druhý se už pár chybiček našlo. Nešlo však o nic zásadního, co by nám pobyt znepříjemnilo nad únosnou mez, takže celkově panovala spokojenost. Náš pokoj (studio sauvignon) byl opravdu prostorný, vkusně a účelně zařízený, čistý. Postele pohodlné, spánek ničím nerušený. Prostředí celého penzionu působí příjemně, včetně venkovního posezení. K dispozici je slušné vlastní parkoviště i místo pro úschovu kol. V penzionu je k dispozici restaurace/konferenční místnost a bar, ve večerních hodinách bylo otevřeno. Vše měla na starost jedna osoba, vzhledem k počtu hostů ale stíhala v pohodě a s milým úsměvem. Snídaně formou bufetu byla dostatečná, i při vícedenním pobytu se dalo vybírat (jeden večer jsme dostali i snídaňovou kartu, kde jsme mohli zaškrtnout požadavky na další den, jinak byly snídaně prakticky totožné). Do nabízeného wellness jsme se nakonec nepodívali, vířivka byla rozbitá a sauna obsazená ten den už jinými hosty, kvalitu tedy nemůžeme posoudit. Na závěr ty drobnosti, které způsobily, že hodnocení zůstalo "jen" 4*: vana sprchového koutu byla prasklá, takže každé sprchování způsobilo malou povodeň. Koupelna nemá vlastní okno, pouze luxfery (hodil by se tedy aspoň osvěžovač vzduchu). Při vícedenním pobytu (5 nocí) bychom uvítali výměnu ručníků či doplnění mýdla apod. v koupelně. Lednička, ve které bylo uskladněné víno v baru restaurace moc nechladila, víno jsme na stůl dostali poměrně teplé. Celkově v nás ale penzion zanechal pozitivní dojem a uvedené nedostatky jsou pouze drobnosti, přes které můžeme pobyt doporučit.

8. Penzion Jako Doma

Tyrsova 136/32, Kyjov 69701 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 2 reviews

Penzion Jako Doma

Penzion Jako Doma is located in south Maravia in Kyjov, which is the heart of Moravian Slovakia best known for its folklore traditions, unique culture and wine-growing. Our Penzion is also a perfect starting point for cycling, tours acros the wine region or relaxing. We offer 3 private bungalow apartments with terrrace and large garden with swimming pool.

Skvělá dovolená

Reviewed By MirkaKno

Všechno bylo úplně super , moc krásné prostředí a určitě se vrátíme!!! Za nás 12 lidí největší spokojenost!!! Bazén jsme měli vyhříváný , takže se dalo koupat kdykoliv. Majitelé i zaměstnanci byli úžasní! Nejlepší dovolená v Čechách na které jsme byli v soukromí a klídku. Relax i sport paráda. Cyklostezky, víno , slivovice a jídlo všude kolem... Kyjov je krásný.Děkujeme !!!!!

9. Althansky hostinec

Milichovice 1, Znojmo 669 02 Czech Republic
Excellent
100%
Good
0%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

5 based on 1 reviews

Althansky hostinec

Если устали от городской суеты....

Reviewed By RADIOOLKA

Маленькая деревенская гостиница с очень доброжелательными хозяевами. (9км от Зноймо) В номере чисто, мебель в хорошем состоянии. Туалет и душ работали исправно. Вообще сразу заметно, что хозяева стараются! Молодцы! Завтрак 3 евро и море свежего воздуха бесплатно!!! Рекомендуем, если хотите разнообразить свой отдых. В Зноймо есть интересные исторические постройки (даже памятник советскому солдату нашли), винные магазинчики с вином местных виноградников и конечно Аутлет. Хорошего отдыха!!!

10. Penzion Villa Sole

Komenskeho 826, Bucovice 685 01 Czech Republic
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 2 reviews

Penzion Villa Sole

Zajímavá volba

Reviewed By OndrejKK

Místo je klidné, sice u vedleší silnice ale nijak jsme nepocítili hluk. Penzion je pěkně opravený, vybavení na pokoji standardní, trošku měkčí matrace, ale to záleží jak kdo je zvyklý. Čistota perfektní. Trochu rušilo světélko nad schodem, zakryli jsme na noc. Pro děti je k dispozici postýlka za příplatek (150/den), vše bylo připraveno při příjezdu. Velikost pokoje spíše větší, byli jsme v podkroví. Jediná nevýhoda tahání dětí do patra, bezbariérové není. Penzion má vlastní restauraci, malinko by se dalo zapracovat na dochucení a provedení jídel, ale snídaně byly dostatečné s cereáliemi, celozrnným pečivem, chlebem, světlými rohlíky. Myslím, že pro delší pobyt by bylo vhodné rozšířit nabídku, zpestřit. Jinak personál super, snažili se ve všem pomoci i nad rámec povinností. Děkujeme za příjemný pobyt, v okolí blízkém i vzdáleném je určitě co navštívit.

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.