10 hotels in Tanvald: Best hotel deals for 2023

November 13, 2022 Cedrick Jardin

Discover the best hotels in Tanvald, Liberec Region, Bohemia including Hotel Bon, Penzion chata SvEtla, Penzion Panorama, Hotel Grand, Penzion Vera, Apartman Albrecht, Chata Hugo - 3 Retreat Apartments, Apartmany Sara, Guesthouse Penzion Pod Spicakem, Horska Chata V Zatacce.
Restaurants in Tanvald

1. Hotel Bon

Pod Shpichakem 621, Tanvald 468 41 Czech Republic
Excellent
42%
Good
33%
Satisfactory
21%
Poor
4%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 24 reviews

Hotel Bon

Nice lunch in modern restaurant

Reviewed By Empcom

We were driving around this pretty area and came across this hotel which advertised lunch. We popped in and was greeted by a pleasant young lady who whilst speaking limited English did speak German and with my own very basic German we did communicate. Luckily she had a menu in English and we had a pleasant lunch at a reasonable price in Czech terms. Th e hotel also has a two lane 10 pin bowling alley which can be hired for 300 Krona per lane per hour though we did not use it.

2. Penzion chata SvEtla

Vitezna 157, Tanvald 468 41 Czech Republic
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Penzion chata SvEtla

Chata má 11 jednoduše vybavených 3 - 5 lůžkových pokojů a apartmánů s celkem 45 lůžky. Všechny pokoje mají sociální zařízení a WC a většina z nich má dvě ložnice. V přízemí je stylová roubená hospoda, kde se ve večerních hodinách podávají nápoje a drobné pochutiny dle nabídky. V sousedním salonku je k dispozici "fotbálek", kulečník a šipky. V 1. patře je jídelna se společenskou místností, knihovnou a dětským koutkem s hračkami a vybavený kuchyňský kout s lednicí, sporákem, varnou konví a mikrovlnou troubou. V penzionu je lyžárna, kde se v létě dají uložit i kola. Pro motorkáře nabízíme uložení motorky v garáži a při větším počtu venkovní parkování na zahradě. V zimní sezoně je v okolí k využití množství vleků v dojezdové vzdálenosti 5-15 minut, v letní zas rozsáhlá síť turistických tras a cyklostezek. Dále máme v létě pro osvěžení na zahradě 4m bazén a zahradní sprchu a pro děti je připravené hřiště se skluzavkou, houpačkou, trampolínou a prolézačkami.

Ideální rodinná dovolená

Reviewed By adelein1

Přes jeden slevový portál jsme na poslední chvíli sehnali opravdu velmi levnou dovolenou a ubytování na Světlé. Neslibovali jsme si mnoho , ale neskutečně mile nás penzion překvapil. Paní provozní Hanička je jako Vaše maminka - stará se, vaří , uklízí. Za celý pobyt nepochopítem, jak to dělá a ještě se k tomu celou dobu usmívá. Ješte se nám nestalo aby nás někde takto rozmazlovali, ptali se nás, co bychom chtěli na večeři, jestli máme vše...opravdu si připadáte jako hosté, jako někdo, koho so v podniku váží. Okolní úžasná příroda (kousek od cimermannovi rozhledny) je krásná. Pokud hledáte dovolenou za opravdu přijatelnou cenu s nadstandardním servisem, jste na světlé správně. Penzion má asi 8-10 pokojů takže klid je zaručen. u hotelu venkovní cachtací bazén, posezení, hřiště i koutek pro děti. K dispozici kuchyňka s lednicí a mikrovlnkou ( noční sunar nebyl ohrožen:) a sociální zařízení na pokojích. Ráno křupavé housky ke kontinentální snídani a k večeři co jen libo.Pro nás první opravdová rodinná dovolená a rovnou nezapomenutelná - spousta výletů po okolí a skvělé ubytování - vraceli jsme se spokojení a odpočatí - co víc si od dovolené přát?

3. Penzion Panorama

Zdar 138, Tanvald 468 41 Czech Republic
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Penzion Panorama

Finding an ideal guest house in Tanvald does not have to be difficult. Welcome to Penzion Panorama, a nice option for travelers like you. During your stay, take advantage of some of the amenities offered, including a sun terrace, and you can go online as Penzion Panorama offers guests free wifi. Guests are also welcome to enjoy an indoor pool, located on site. Plus, during your trip, don't forget to check out Rozhledna Tanvaldsky spicak (1.2 mi), a popular attraction that is within walking distance of Penzion Panorama. Penzion Panorama looks forward to welcoming you on your visit to Tanvald.

Panorama Zdar k. Tanvald

Reviewed By Piotr P

Wnetrza może niezbyt nowoczesne, ale bardzo czysto i rodzinnie. Właśiciele: Michał i Jana niezwykle uprzejmi i uczynni co w przypadku polskich pensjonatów stanowi rzadkość. Polecamy, jeżeli jestescie otwarci na kontakt i miła znajomość z dobrymi ludźmi. Blisko do wyciągów i na Polany Jakuszycką (po drodze w Harrahov można zrobić przyzwoite zakupy). Można też jechać z Tanvald do Harrahov kolejką (cudowne widoki) i stamtąd biec na nartach do schroniska Orle. Piotr, Monika i Staszek

4. Hotel Grand

Protifashistickych bojovniku 337, Tanvald 468 41 Czech Republic
Excellent
0%
Good
67%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
33%
Overall Ratings

3 based on 3 reviews

Hotel Grand

Welcome to Hotel Grand, your Tanvald “home away from home.” Hotel Grand aims to make your visit as relaxing and enjoyable as possible, which is why so many guests continue to come back year after year. While staying at Hotel Grand, visitors can check out Rozhledna Tanvaldsky spicak (1.5 mi), which is a popular Tanvald attraction. Free wifi is offered to guests, and rooms at Hotel Grand offer a flat screen TV, a seating area, and a desk. Guests of Hotel Grand are also welcome to enjoy a lounge, located on site. Hotel Grand puts the best of Tanvald at your fingertips, making your stay both relaxing and enjoyable.

Skandální čekání na oběd

Reviewed By Johannescz

Chtěli jsme využít slunečný sváteční den k rychlému obědu v Grandu na zahrádce. Prostředí super, obsluha milá, ale dočkat se jednoduchých jídel z menu dřív než za HODINU ČEKÁNÍ - nemožné. Jen tatarka donesená spolu s příbory (asi jako teaser) statečně čekala na stole přes 40 minut, na požádání jsme pak dostali čerstvou. Zřejmě je nutné si pohlídat, abyste nepřišli najednou s ostatními hosty. Choďte postupně, nebudete čekat! Jako bonus popletená objednávka jídla, a bylo "vymalováno". Ostatní pokrmy dle objednávky byly fajn. Pivo též. Třeba ale budete mít štěstí na lepší den, naši známí sem chodí rádi. Good Luck!

5. Penzion Vera

Vitezna 22, Tanvald 468 41 Czech Republic
Penzion Vera

6. Apartman Albrecht

Udoli Kamenice, Tanvald 468 41 Czech Republic
Apartman Albrecht

7. Chata Hugo - 3 Retreat Apartments

U Herty 271, Tanvald 468 41 Czech Republic
Chata Hugo - 3 Retreat Apartments

8. Apartmany Sara

Zdar 171, Tanvald 468 41 Czech Republic
Apartmany Sara

9. Guesthouse Penzion Pod Spicakem

Pod Shpichakem 336, Tanvald 468 41 Czech Republic
Guesthouse Penzion Pod Spicakem

10. Horska Chata V Zatacce

Udoli Kamenice 396, Tanvald 468 41 Czech Republic
Horska Chata V Zatacce

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.